Over whattheconcept

Lianne Louise

Nieuwsgierigheid is mijn drijfveer!

Hay!
Vanuit mijn passie als docent en grafische vormgever ben ik deze training gaan ontwikkelen. Ik probeer je niet alleen te vertellen hoe iets kan maar ook de waarom. 

Mijn doel is elke onderwijsperiode een training te starten. Daarnaast zou ik ook graag in  het schooljaar 2019/2020  op events of studiedagen komen spreken / workshops geven. Mocht je me daar voor in willen huren dan hoor ik graag van je. 

Je mag me altijd mailen! lianne@whattheconcept.nl

Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

ArtEZ Arnhem

In 2016 ben ik afgestudeerd als Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Sindsdien ben ik bij mijn laatste stage blijven hangen en werk ik met veel plezier in het onderwijs.  Tijdens diverse stages heb ik ontdekt dat de digitale middelen nog weinig worden ingezet tijdens de kunstlessen. Met als gevolg dat ik deze training ontwikkelde om zo mijn kennis over te dragen.

Grafische vormgeving

Nimeto Utrecht

 

Naast docent werk ik ook als grafisch vormgever.  Een fijne mix waardoor ik o.a. mijn lesmateriaal in een mooi jasje kan stoppen. 

Dankzij deze vaardigheden ontwikkel ik graag hulpmiddelen voor in het onderwijs zoals planners, mindmaps en werkvormkaarten. 

Back to Top