Portfolio

Docentenleven

Over het project

Marjolein van het account docentenleven.nl kwam bij mij met de vraag voor een nieuwe branding voor haar instagram, facebook en presentaties. Dat resulteerde al snel tot een volwassen en kleurrijk resultaat. Doordat haar bedrijf ook uit een academie bestaat moest het logo 2-delig zijn.  Dit heb ik in het kader weten te ontwerpen en door een kleine kleurverandering valt het ook op. 

Na het ontwerp van de socialmedia berichten kwam Marjolein met de vraag of ik ook een passende presentatie template voor haar wilde ontwerpen. Eén die ze makkelijk zelf kan aanpassen naar onderwerp.  Door de kleuren te gebruiken uit haar logo en een gele accent toe te voegen creërde ik voor haar een presentatie template dat veelzijdig te gebruiken is. 

Zowel de instagram als het presentatietemplate heb ik met Marjolein achteraf gedeeld met Canva zodat ze het snel naar haar eigen hand kon omzetten. 

Samenwerking

– 

Terug naar boven