Portfolio

Er was eens kunst - Podcast

Over het project

Een nieuw educatief product is in de maak! Om kunstgeschiedenis op een verhalende manier over te brengen naar leerlingen wordt er hard gewerkt aan de Er was eens kunst podcast. 

Met deze podcast ga ik niet in gesprek met andere kunstkenners. Een dialoog zal je hier dus niet horen. In deze podcast wordt je als het ware voorgelezen. Verschillende verhalen uit de kunstgeschiedenis komen er voorbij. Denk aan de knipsels van Matisse, Frida Kahlo en een verhaal vanuit de ogen van de Mona Lisa. 

De verhalen zijn op een speelse manier geschreven waardoor het lijkt alsof je wordt voorgelezen uit het sprookjesboek. Maar in deze verhalen zitten echte feitjes verwerkt zodat het heel goed aansluit op het onderwijs. Uiteraard mag je er ook naar luisteren voor het slapen gaan. 

Om de podcast te realiseren ga ik een Crowdfunding starten via voordekunst.nl Ik kan jouw hulp daarom goed gebruiken. Zonder deze funding is het nog behoorlijk lastig de podcast reclamevrij  te realiseren. 

Zodra de crowdfunding start zal er hier een link geplaatst worden waar je je donatie kan doen. Ik wil je alvast bedanken voor je support! 

Samenwerking

Hier komen snel alle namen die hebben meegewerkt aan de podcast. 

Terug naar boven