Je eigen kaartspel

Heb jij een goed idee om jou kennis om te zetten naar een kaartspel maar loopt je vast op vormgeving en het geregel?

De actieve werkvorm

Als docent heb ik geleerd dat een actieve werkvorm inzetten soms wonderen verricht. Door een kaartspel te gebruiken voor jou coaching, training of ander onderwijs zorg je voor een actieve vorm van leren. 

ik ben benieuwd naar je idee!

1 op 1 begeleiding

In de afgelopen jaren heb ik diverse producten mogen ontwerpen voor anderen. Wat geeft dat een fijn gevoel! Ik ben dus erg benieuwd hoe ik jou blij kan maken.

Grafische vormgeving voelt voor mij als een puzzel maken. Door de juiste kleuren te combineren met typografie en vormen gaan we opzoek naar de beste combinatie voor jou idee!  Whattheconcept staat tenslotte niet voor niets voor: What is your concept? 

Met het maken van jou kaartspel / carddeck kan je rekenen op een 1 op 1 traject van ongeveer 3 maanden. Samen gaan we deadlines bepalen zodat we beide weten waar we de komende weken aan toe zijn. 

 

Kosten van het begeleidings traject

let op: ik reken geen btw!

Extra kosten wanneer

  • Je het vormgeven helemaal uit handen wilt geven
  • Je een wordpress sales page wilt hebben
  • Productfotografie van jou kaartspel

Soms wil je snel weten waar je aan toe bent. Daarom heb ik hieronder het stappenplan verwerkt.

Je idee finetunen voor een duidelijke briefing

Aan de hand van een werkboek ga jij je idee beter formuleren. Zo weet ik precies wat de bedoeling is van jouw kaartset, welke stijl en sfeer je wilt overbrengen en wie je doelgroep is. 

Daarnaast maken we samen een planning om te kijken wat haalbaar is. 

HET ONTWERP VAN JE IDEE

Wanneer je nog niet goed weet hoe je kaartspel eruit moet komen te zien gaan we samen a.d.h.v Canva een eerste opzet maken. Denk aan het juiste lettertype, kleuren en afbeeldingen. Ik zorg ervoor dat je kaarten goed genoeg zijn voor de drukker.

verpakking

Wat moet er allemaal op je verpakking komen? Ga je je product in eigen beheer uitgeven of wil je bijvoorbeeld ook in de winkels liggen? Ik geef je een stappenplan wat je moet gaan uitzoeken om hier een duidelijk plan voor te maken. Vervolgens geef jij door wat je graag op de verpakking zou willen en ga ik voor jou aan de slag. 

NAAR DE DRUKKER

Bestanden naar een drukker sturen kunnen erg veel stress opleveren. We spreken tenslotte over een behoorlijke investering! Ik help je daarom alle bestanden naar een drukker te sturen waar ik vaak mee werk. Scheelt jou een hoop geregel! 

product naar de klant

Hoe wil jij je product onder de aandacht brengen? Misschien wil je wel een passende website, wil je los gaan op social media of heb je binnenkort een tof event waar je jou eigen kaartspel op kan promoten.  

Ik help je met een plan en samen kijken we waar we een prioriteit van gaan maken. Ik kan je helpen met een wordpress website, product fotografie  of het maken van social media templates in canva.  

Samenwerken?

Ik ben heel benieuwd naar het idee en of ik je kan helpen. Mail me!
Dan plannen we een vrijblijvende belafspraak in. 

Terug naar boven