Een planner op maat gemaakt voor jou, en met jou

Wat zijn jouw wensen?

Samen maken we een gepersonaliseerde planner met precies het aantal pagina’s die jij nodig hebt. We werken vanuit templates zodat je snel je eigen agenda in handen hebt. 

Wil jij een datumloze planner alleen voor jou, training of misschien wel voor je bedrijf? Het kan allemaal dankzij de templates die ik voor jou beschikbaar heb! 

Met een ruime keuze uit templates kan je de planner / agenda indelen met bijvoorbeeld  bulletjournal pagina’s, een financieel overzicht of ruimte voor reflectie. 

Kosten

Het samenvoegen van je persoonlijke planner

Ik wil je maar al te graag een vast bedrag bieden maar omdat dit zo’n persoonlijke bestelling is kan ik je enkel een offerte sturen waar we jou idee in hebben verwerkt. 

Wat ik je wel kan vertellen; een hogere oplage is een goedkopere druk! 

Zodra je een mailtje stuurt met je wensen kan ik je de templates laten zien! 

Extra kosten wanneer

  • Je extra pagina’s wilt toevoegen vanuit je eigen onderneming
  • Je een bepaalde template in gedachten heb die ik nog moet vormgeven

Dit is wat ik doe

standaard formaat = goedkopere druk 

Om lage kosten te hebben is het verstandig om met standaard formaten te werken. Welke van deze vijf plannerformaten past het beste bij jou? 

JE EIGEN LAYOUT

Samen delen we de pagina’s in en creëer je dus je eigen lay-out. 

Ga je voor horizontale of verticale weekoverzichten? Of misschien wil je wel veel ruimte voor notities. Het is jouw beslissing! Dankzij de datumloze pagina’s kan jij op elk moment een agenda maken en direct gebruiken. 

Dus wat gaat het worden? 

WIRE O

Persoonlijk zweer ik bij een wire-o binding. Waarom? Je agenda of planner kan je hierdoor helemaal plat leggen en daardoor makkelijker beschrijven. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar pennen. Dankzij de Wire-O hoeft dat niet meer want die plaats ik voortaan aan mijn planner!  En mocht je nu graag leeslintjes willen dan kan je deze nog makkelijk zelf er aan toevoegen.  

OPLAGE VANAF 1 STUK

Bestanden naar een drukker sturen kunnen erg veel stress opleveren. Bij een grote oplage hebben we het over een behoorlijke investering! Ik neem daarom alle taken voor de drukker op me. Scheelt jou een hoop geregel! En het mooie van alles; je kan al beginnen met een oplage vanaf 1 stuk

Side note : Een hogere oplage is een goedkopere druk per stuk! 

Samenwerken?

Ik ben heel benieuwd naar jouw invulling van de planner.
Mail je me je idee/wensen? Dan krijg je snel van mij bericht terug. 

Terug naar boven